Opleiding Google Ads

Zie je de website van je concurrent helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen, maar is jouw website niet te vinden? Of erger, adverteert je concurrent op je bedrijfsnaam? Wil je ook met je website op de eerste pagina in Google verschijnen?
Dan zijn Google advertenties onmisbaar voor je bedrijf. Wij vertellen je hoe je het best aanpakt tijdens onze tweedaagse opleiding.

Kingsberry / Opleidingen / Digital Marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze tweedaagse Google ads opleiding volgen?

Vinden potentiële klanten in de directe omgeving van je bedrijf of winkel jou niet voldoende? Adverteer met Google Ads en word op de eerste zoekpagina gevonden om zo meer websitebezoekers en klanten te krijgen.
Je marketing agency beter kunnen opvolgen en controleren? Twijfel je aan de kwaliteit van de Google Ads campagnes en wil je zelf de resultaten kunnen bekijken en verbeteren?

Tijdens de cursus Google Ads leggen we je uit hoe je meer leads, offertevragen of zelfs rechtstreekse verkoop realiseert.

Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat er tijdens de opleiding ook meteen praktisch mee aan de slag. Zo zet je direct een zoekcampagne op om hoog te scoren bij mensen die op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Van ons krijg je een helder stappenplan mee om je campagnes verder te optimaliseren.

Programma

Tijdens de tweedaagse opleiding Google Ads komen volgende onderwerpen aan bod.

Voor wie is deze cursus Google Adverteren bedoeld?

De Google Ads opleiding is voor iedereen die gevonden wil worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst. De opleiding is geschikt voor zowel beginners in online marketing als degenen die graag een opfrissing hebben over de nieuwe toepassingen binnen Google Ads.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een tweedaagse opleiding bij Kingsberry betaal je € 1.770. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze tweedaagse opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende Google ads opleidingen

adwords

Google
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
Google Ads!

€ 1.770 € 1.239*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Google adverteren?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons