Groepsopleiding Google Ads (2 dagen)

Opleiding Google Ads

Zie je de website van je concurrent helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen, maar is jouw website niet te vinden? Of erger, adverteert je concurrent op je bedrijfsnaam? Wil je ook met je website op de eerste pagina in Google verschijnen?
Dan zijn Google advertenties onmisbaar voor je bedrijf. Wij vertellen je hoe je het best aanpakt tijdens onze tweedaagse opleiding.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze Google ads opleiding volgen?

Vinden potentiële klanten in de directe omgeving van je bedrijf of winkel jou niet voldoende? Adverteer met Google Ads en word op de eerste zoekpagina gevonden om zo meer websitebezoekers en klanten te krijgen.
Je marketing agency beter kunnen opvolgen en controleren? Twijfel je aan de kwaliteit van de Google Ads campagnes en wil je zelf de resultaten kunnen bekijken en verbeteren?

Tijdens de cursus Google Ads leggen we je uit hoe je meer leads, offertevragen of zelfs rechtstreekse verkoop realiseert.

Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat er tijdens de opleiding ook meteen praktisch mee aan de slag. Zo zet je direct een zoekcampagne op om hoog te scoren bij mensen die op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Van ons krijg je een helder stappenplan mee om je campagnes verder te optimaliseren.

Programma

Tijdens de tweedaagse opleiding Google Ads komen volgende onderwerpen aan bod.

Dag 1: Google Ads strategie en opzet succesvolle campagnes

Dag 2: Google Ads analyse en optimalisatie 

Voor wie is deze cursus Google Ads bedoeld?

De Google Ads opleiding is voor iedereen die gevonden wil worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst. De opleiding is geschikt voor zowel beginners in online marketing als degenen die graag een opfrissing hebben over de nieuwe toepassingen binnen Google Ads.

Aankomende data

Onze volgende Google Ads opleidingen

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Wij geloven in een persoonlijke en praktische opleiding. Om de kwaliteit van de opleiding en de interactie binnen de groep te garanderen, kiezen we bewust voor kleine groepen. Hierdoor kunnen wij dieper ingaan op de materie en bieden wij jou de kans om direct met opdrachten aan de slag te gaan, onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat de beschikbare plaatsen snel kunnen vollopen. Wil je verzekerd zijn van een plaats in deze interactieve opleiding? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in.

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een tweedaagse training bij Kingsberry betaal je € 1.770. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze nieuwe opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze tweedaagse training voor slechts € 1.239.

Logo Google Ads

€ 1.770 € 1.239

(Mét KMO-portefeuille)

Logo Google Ads

Schrijf je nu in voor de tweedaagse cursus Google Ads!

€ 1.770 € 1.239*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Tijdens de tweedaagse opleiding Google Ads komen volgende onderwerpen aan bod.

Dag 2: Google Ads optimalisatie 

Wat vinden je voorgangers van onze
Google Ads opleiding?

Goed georganiseerd

Zeer degelijke opleiding over Google Ads gevolgd. Doelgericht, interactief en reactief op de specifieke behoeftes van de deelnemers.
Brent
MIBA Poorten

Praktische training

Deze cursus begint bij de basis en behandelt alles wat je moet weten om met Google Ads aan de slag te gaan.
Thalia
Forever After

Zeer leerrijk

Deze cursus gaat diep in op Google Ads en biedt waardevolle tips en strategieën. Goed uitgebouwde en gestructureerde cursus, zeer volledig.
Elise
Bomster

Goede opleiding

Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg. Alle specifieke vragen worden beantwoord.
Tim
Goodwill

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Neem contact met ons en wij helpen je graag verder.

nl_BEDutch

Contacteer ons