Opleiding rekruteren via
social media en Google

Krijg je te weinig sollicitanten op je vacatures? Wil je dat jouw vacatures zich onderscheiden van alle anderen? Wil je de rekrutering van kandidaten in eigen handen nemen?

Leer kosteneffectief en efficiënt personeel aanwerven tijdens de opleiding rekruteren via social media en Google.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze rekruteren opleiding volgen?

De arbeidsmarkt is continu in beweging en het vinden van de juiste kandidaten voor een vacature wordt steeds uitdagender. Leer daarom in deze opleiding rekruteren via social media en Google om jouw vacature onder de neus te duwen van jouw ideale kandidaat.

Zet jij momenteel ook enkel in op vacaturesites? Dan merk je dat jouw vacature niet opvalt tussen de vacatures van je concurrenten. Wij leren jou hoe je de talentpool vergroot door niet enkele aanwezig te zijn op vacature- en jobsites. Je leert hoe je jouw vacatures enkel aan een relevant publiek toont om meteen de geschikte kandidaten te bereiken. Bang om de perfecte kandidaat kwijt te spelen aan je concurrent? De opleiding rekruteren via social media en Google biedt jou de vaardigheden en kennis om effectief talent aan te trekken via deze belangrijke digitale kanalen.

Voor wie is deze cursus
rekruteren via sociale media & Google
bedoeld?

Ben je een recruiter, hr-manager, hr-verantwoordelijke, werving en selectie consultant of bedrijfsleider, … en wil je leren hoe je online marketingtools kan inzetten om nieuwe medewerkers te vinden? Dan is de cursus Rekruteren via social media en Google écht iets voor jou.

Leer hoe je de juiste doelgroep aanspreekt en je vacatures op de beste manier presenteert. Word dé specialist in het vinden van de beste kandidaten door middel van social media en Google en maak het verschil in de arbeidsmarkt.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende rekruteren via social media en Google opleidingen

recruitment

Rekruteren via social media en Google

Schrijf je nu in voor de cursus rekruteren via
social media en Google!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding rekruteren via social media en Google?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons