Online marketing opleiding op maat

Je team wegwijs maken in online marketing via een opleiding op maat

Wil je meer vrijheid en invloed hebben op wat je leert rond digitale marketing? Zoek je een opleiding die past bij jouw vakgebied? Wil je zelf het niveau van de opleiding kiezen? Het salesteam of andere medewerkers actief mee betrekken in het uitbrengen van het online marketing verhaal?

Dan bieden de maatopleidingen van Kingsberry Academy de oplossing. We bieden je de flexibiliteit om te kiezen waar je de opleiding wilt volgen: bij jou op kantoor, op een externe locatie of bij ons op kantoor.

Wil je je team opleiden tot online marketing experts? Wij helpen je graag met een inhouse training! Plan je opleiding op maat met onze marketingexperts.

Waarom een inhouse opleiding op maat volgen?

Wil je jouw team online marketing skills bijbrengen om het bedrijf digitaal op de kaart te zetten? Heb je moeite om de aandacht van potentiële klanten te krijgen? Wil je een plan op maat dat aansluit bij de situatie van je bedrijf en wat je medewerkers echt nodig hebben? Wij stemmen de opleiding af op de vaardigheden van je team en de resultaten die je wilt bereiken. De inhouse trainingen kunnen we organiseren in jouw bedrijf, op de locatie die je zelf kiest of bij ons op kantoor. Jij bepaalt zelf waar en wanneer.

opleiding op maat

Wil je je team opleiden tot online marketing experts? Wij helpen je graag met een inhouse training! Plan je opleiding op maat met onze marketingexperts.

Je wilt een maatopleiding, maar je moet eerst nog iets weten

Schrijf het hieronder en je krijgt meestal antwoord. 😉

Starter tot expert

Onze incompany opleidingen bieden een overzicht van a tot z over een online marketingonderwerp naar keuze. Met optioneel meer technische verdieping voor ervaren gebruikers.

Praktijkgericht

Wij toetsen de leerstof van de online marketingtraining af aan jouw specifieke bedrijfssituatie zodat jij meteen inzetbare, praktische tools mee naar huis neemt.

Bewezen kwaliteit

Gemiddeld ontvangen onze inhouse marketingopleidingen een score van 8.8/10 op de feedbackformulieren.

Gesubsidieerd

Als geregistreerd dienstverlener, erkend door de Vlaamse overheid, gelden de subsidievoorwaarden van de KMO-portefeuille voor onze digitale marketingopleidingen.

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Alle marketingonderwerpen kunnen behandeld worden – van adverteren op social media & Google, het schrijven van promotionele e-mails, nieuwsbrieven, uitnodigingen tot je eigen website maken in WordPress – aan jou de keuze. Onze marketingexperts staan zelf dagelijks in het veld en beheren campagnes en websites in diverse sectoren, zowel B2B als B2C. Wij volgen de nieuwste trends nauwgezet op en zijn daardoor altijd op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen in de marketingwereld.

Wij begrijpen dat jouw behoeften uniek kunnen zijn. Als je niet direct het onderwerp van jouw keuze kan vinden, laat het ons dan weten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte opleidingen die nauw aansluiten bij de specifieke vereisten van je bedrijf.

Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op voor op maat gemaakte opleidingen die aansluiten bij de unieke behoeften van je bedrijf.

Onze aanpak

Bij een inhouse training van Kingberry Academy heb je één aanspreekpunt voor al je vragen, van het eerste kennismakingsgesprek tot opvolging. Wij begeleiden je in 4 stappen:

Opleidingsvraag

Heb je nood aan een opleiding dat aansluit bij wat je bedrijf en medewerkers echt nodig hebben? Contacteer ons voor vrijblijvend advies of offerte. Wij helpen je graag verder.

Voorstel op maat

Na een eerste kennismakingsgesprek maken wij een voorstel op maat uit volgens jouw verwachtingen qua doelstellingen, lesinhoud, timing en locatie. 

Maatopleiding

We plannen de maatopleiding in, bij jou in het bedrijf, op de locatie die je zelf kiest of bij ons op kantoor. Het cursusmateriaal wordt op de opleidingsdag voorzien.

Evaluatie en vervolg

Wij vinden jouw feedback zeer waardevol. Na elke opleiding bespreken wij graag de resultaten en de eventuele aandachtspunten voor de toekomst.

Wat vinden anderen van onze
opleidingen op maat?

Goede begeleiding

Duidelijk en to-the-point. Goed tempo! Interessante cursus met de nodige begeleiding.
Sofie
Van Der Valk - Hotel Beveren

Interessante inzichten

De info was zeer duidelijk verpakt in kleine blokjes, duidelijk uitgelegd, voor een beginner en medium level.
Anke
X-Design Pro

Zeer duidelijke uitleg

Alles was goed georganiseerd. Slides waren duidelijk. Heel tevreden over de vlotte communicatie.
Deborah
Van Der Valk - Hotel Beveren

Heel interessant

Erg duidelijk uitgelegd, vriendelijk en erg interessant. Echt een aanrader om te leren op je eigen niveau.
Evi
Egeda NV

Concrete voorbeelden

Gegronde uitleg met concrete voorbeelden en een aangenaam tempo. Zeer bekwame lesgever.
Mandi
X-Design Pro
nl_BEDutch

Contacteer ons