Je team wegwijs maken in online marketing via een opleiding op maat

Wil je meer vrijheid en invloed hebben op wat je leert rond digitale marketing? Zoek je een opleiding die past bij jouw vakgebied? Wil je zelf het niveau van de opleiding kiezen? Het salesteam of andere medewerkers actief mee betrekken in het uitbrengen van het online marketing verhaal?

Dan bieden de maatopleidingen van Kingsberry Academy de oplossing. We bieden je de flexibiliteit om te kiezen waar je de opleiding wilt volgen: bij jou op kantoor, op een externe locatie of bij ons op kantoor.

Wil je je team opleiden tot online marketing experts? Wij helpen je graag met een inhouse training! Plan je opleiding op maat met onze marketingexperts.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Waarom een inhouse opleiding op maat volgen?

Wil je jouw team online marketing skills bijbrengen om het bedrijf digitaal op de kaart te zetten? Heb je moeite om de aandacht van potentiële klanten te krijgen? Wil je een plan op maat dat aansluit bij de situatie van je bedrijf en wat je medewerkers echt nodig hebben? Wij stemmen de opleiding af op de vaardigheden van je team en de resultaten die je wilt bereiken. De inhouse trainingen kunnen we organiseren in jouw bedrijf, op de locatie die je zelf kiest of bij ons op kantoor. Jij bepaalt zelf waar en wanneer.

opleiding op maat

Je wilt een maatopleiding, maar je moet eerst nog iets weten

Schrijf het hieronder en je krijgt meestal antwoord. 😉

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Starter tot expert

Onze incompany opleidingen bieden een overzicht van a tot z over een online marketingonderwerp naar keuze. Met optioneel meer technische verdieping voor ervaren gebruikers.

Praktijkgericht

Wij toetsen de leerstof van de online marketingtraining af aan jouw specifieke bedrijfssituatie zodat jij meteen inzetbare, praktische tools mee naar huis neemt.

Bewezen kwaliteit

Gemiddeld ontvangen onze inhouse marketingopleidingen een score van 8.8/10 op de feedbackformulieren.

Gesubsidieerd

Als geregistreerd dienstverlener, erkend door de Vlaamse overheid, gelden de subsidievoorwaarden van de KMO-portefeuille voor onze digitale marketingopleidingen.

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Alle marketingonderwerpen kunnen behandeld worden – van adverteren op social media & Google, het schrijven van promotionele e-mails, nieuwsbrieven, uitnodigingen tot je eigen website maken in WordPress – aan jou de keuze. Onze marketingexperts staan zelf dagelijks in het veld en beheren campagnes en websites in diverse sectoren, zowel B2B als B2C. Wij volgen de nieuwste trends nauwgezet op en zijn daardoor altijd op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen in de marketingwereld.

Wij begrijpen dat jouw behoeften uniek kunnen zijn. Als je niet direct het onderwerp van jouw keuze kan vinden, laat het ons dan weten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte opleidingen die nauw aansluiten bij de specifieke vereisten van je bedrijf.

ai-wit
Marketing met
AI & ChatGPT
digital-strategy-wit
Digital Strategy
Google Analytics
Google Ads
online-shop-wit
Google Shopping
Mailchimp
seo-wit
Content marketing
& SEO
WordPress
social-media-wit
Social media
Facebook &
Instagram Adverteren
TikTok Ads
Pinterest Ads
LinkedIn Ads
salesnavigator-wit
LinkedIn
Sales Navigator
recruitment-wit
Rekruteren via
social media & Google
employer-branding-wit
Employer branding
ai-wit
Marketing met
AI & ChatGPT
digital-strategy-wit
Digital Strategy
Google Analytics
Google Ads
online-shop-wit
Google Shopping
Mailchimp
seo-wit
Content marketing
& SEO
WordPress
social-media-wit
Social media
Facebook &
Instagram Adverteren
TikTok Ads
Pinterest Ads
LinkedIn Ads
recruitment-wit
Rekruteren via
social media & Google
salesnavigator-wit
LinkedIn
Sales Navigator
employer-branding-wit
Employer branding

Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op voor op maat gemaakte opleidingen die aansluiten bij de unieke behoeften van je bedrijf.

Onze aanpak

Bij een inhouse training van Kingberry Academy heb je één aanspreekpunt voor al je vragen, van het eerste kennismakingsgesprek tot opvolging. Wij begeleiden je in 4 stappen:

Opleidingsvraag

Heb je nood aan een opleiding dat aansluit bij wat je bedrijf en medewerkers echt nodig hebben? Contacteer ons voor vrijblijvend advies of offerte. Wij helpen je graag verder.

Voorstel op maat

Na een eerste kennismakingsgesprek maken wij een voorstel op maat uit volgens jouw verwachtingen qua doelstellingen, lesinhoud, timing en locatie. 

Maatopleiding

We plannen de maatopleiding in, bij jou in het bedrijf, op de locatie je zelf kiest of bij ons op kantoor. Het cursusmateriaal wordt op de opleidingsdag voorzien.

Evaluatie en vervolg

Wij vinden jouw feedback zeer waardevol. Na elke opleiding bespreken wij graag de resultaten en de eventuele aandachtspunten voor de toekomst.

Wat vinden anderen van onze
opleiding op maat?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Contacteer ons