Opleiding WordPress

Ziet je website er verouderd uit? Heeft de website van je concurrent een veel moderner en frisser uiterlijk? Ontvang je nauwelijks contactaanvragen via de website?

Maak een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website in WordPress die potentiële klanten overtuigt om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Tijdens de WordPress cursus leer je een professionele website van A tot Z opzetten.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom de opleiding WordPress volgen?

Heeft jouw oubollige of verouderde website dringend een update nodig? Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites leren bouwen zonder enige programmeerkennis? Nemen je websitebezoekers amper contact met je op?

Anno 2024 is een goede website eigenlijk onmisbaar. Wie vandaag de dag online niet aanwezig is, loopt heel wat kansen mis. Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding WordPress leer je een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website opstellen in WordPress die ervoor zorgt dat bezoekers contact opnemen of bestellingen plaatsen.

Voor wie is deze cursus
WordPress
bedoeld?

De cursus WordPress is voor iedereen die graag zelf aan de slag gaat met WordPress en die zichzelf wilt omtoveren tot websitebouwer. Maak je eigen conversiegeoptimaliseerde website of ga zelf aan de slag met aanpassingen op je huidige website. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je een website bouwt die voor meer contactopnames en verkoop zorgt.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende WordPress opleidingen

wordpress

Website maken met WordPress

Schrijf je nu in voor de cursus WordPress!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding WordPress met Elementor?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons