Verdiep non-stop je AI-kennis met de AI Mastermind groep

Is je dag grotendeels gevuld met taken die AI efficiënter kan dan jij? Wil je het hele jaar door bijleren over AI van een marketingexpert en uit de ervaring van anderen? Zie je de bomen door het bos niet meer met alle evoluties in de AI-wereld?

Sluit je dan aan bij de tweemaandelijkse meetings van de Artificiële Intelligentie Mastermind groep van Kingsberry Academy. Tijdens deze ontbijtmeetings behandelt onze AI-krak verschillende thema’s binnen artificiële intelligentie.

Waarom deelnemen aan de AI Mastermind groep?

Bedrijven die nog geen gebruik maken van AI, zullen worden ingehaald door hun concurrenten. Door minder tijd te kunnen besteden aan belangrijke taken en meer tijd te verliezen met tijdrovende taken, zullen zij minder efficiënt werken in vergelijking met bedrijven die wel gebruik maken van artificiële intelligentie.

Net daarom hebben wij de AI Mastermind groep uitgerold. Zes keer per jaar duiken we dieper in het gebruik van artificiële intelligentie voor marketeers. Elke sessie richten we ons op een ander AI thema, waardoor je sneller stappen vooruit zet met artificiële intelligentie.  Samen met de andere deelnemers delen we succesverhalen en proberen we jouw uitdagingen op te lossen.

Tijdens de ontbijtmeetings geeft onze marketingexpert in AI de nieuwste updates rond artificiële intelligentie in hapklare brokken. Zo blijf jij op de hoogte van nieuwe tools, ontwikkelingen en krijg je handige tips om direct toe te passen in je dagdagelijkse taken.

Belangrijk bij de ontbijtmeetings is het sparren met anderen: we leren uit elkaars goede en minder goede ervaringen en delen tips met elkaar. Krijg nieuwe inzichten door in interactie te gaan met de andere AI gebruikers.

6x per jaar

Tweemaandelijks organiseren we een ontbijtmeeting waarbij we alles over AI bespreken tussen de croissants door.

10 newsletters

In deze exclusieve nieuwsbrieven vind je updates, Q&A’s en nieuwe ontwikkelingen over artificiële intelligentie.

Kleine groepen

We werken in een kleine groep van maximum 12 personen die sneller en efficiënter willen werken dankzij AI.

Marketingexpert in AI

Eén van onze marketing- experts in AI staat je bij om op al je vragen een antwoord te bieden en neemt je mee in de wereld van AI.

Wat krijg je als deelnemer van de AI Mastermind groep?

AI Mastermind groep meetings: waar en wanneer?

Zes keer per jaar komt de leergroep samen om een nieuwe uitdaging binnen AI te bespreken.

De ontbijtmeetings vinden plaats op:

Hoe ziet zo'n ontbijtmeeting er uit?

Tijdens de meetings focussen we op het delen van en leren uit elkaars ervaringen. We gaan elke afspraak dieper in op een specifieke AI-probleemstelling.

Hieronder vind je een voorbeeld van de opbouw van een ontbijtmeeting:

Schrijf je nu in voor onze

networking

Artificial Intelligence Mastermind groep

€ 695/maand

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Contacteer ons