Opleiding Digital Strategy

Heeft jouw bedrijf nood aan een digitale strategie die resultaat levert? Wil jij realistische korte en langetermijndoelen voor je marketingaanpak opstellen? Weet jij nog niet waar jouw doelpubliek zich bevindt en hoe je hen kan bereiken?

Tijdens de opleiding digital strategy word jij helemaal ondergedompeld in het digitale medialandschap. Na de training is jouw plan van aanpak klaar om te starten met een succesvolle digitale strategie.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze digital marketing cursus volgen?

Succesvolle online marketing begint bij een goede strategie waarin je duidelijk je doelgroepen, je doelen, je budgetten en je online tools bepaalt. Ook de opbouw van je huidige of toekomstige website speelt hierin een grote rol.

Wil jij leren hoe je een online marketing strategie uitwerkt voor B2B of B2C? Dan ben je gebaat bij onze digital marketing opleiding. Je leert aan de hand van concrete cases hoe je een geslaagde online marketing strategie opzet.

Voor wie is deze opleiding Digitale Strategie bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die strategisch sterke online marketing wilt uitbouwen. Dankzij deze cursus durf je keuzes maken, doelen stellen en campagnes uitrollen. Voorkennis van concrete online marketing kanalen is handig maar zeker geen vereiste aangezien we beginnen bij de basis.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende Digital Strategy opleidingen

digital-strategy

Digital
Strategy

Schrijf je nu in voor de cursus
digitale strategie!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
digital marketing opleiding?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons