Groepsopleiding Facebook Adverteren

Opleiding Facebook & Instagram Adverteren

Leren hoe je meer mensen bereikt met Facebook en Instagram?

Waarom deze cursus volgen?

Wil je je naamsbekendheid bij je doelpubliek verhogen? Wil je meer mensen naar je website leiden of hoogwaardige leads verzamelen? Dan mag adverteren op Facebook en Instagram niet ontbreken. Dankzij onze opleiding ontdek je de mogelijkheden en de strategieën binnen Facebook & Instagram Adverteren. Leer aan de hand van concrete cases hoe je met het aanbieden van interessante inhoud op Facebook en Instagram je merkbekendheid en het aantal klanten kan verhogen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met Facebook en Instagram Adverteren. Voorkennis van de advertising platformen is niet vereist. Toegang tot een actieve Facebook-bedrijfspagina en Instagram account is wel nodig. Heb jij al de eerste stappen binnen Facebook en Instagram adverteren gezet, maar wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook zeker aan het juiste adres.

Onze plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan met Facebook & Instagram Adverteren? Benieuwd hoe Facebook & Instagram Adverteren jouw bedrijf kan verder helpen? Schrijf je snel in voor onze opleiding!

Praktische info Opleiding Facebook en Instagram Adverteren

Onze opleiding in een notendop.

Praktisch

Hoeveel kost je transformatie tot online marketeer?

Het goede nieuws? Dankzij de KMO-portefeuille volg jij een dagopleiding voor slechts 619,50 EURO*. Wil je nog iemand meebrengen? Dan betaal je voor die extra gast 0 EURO! Zonder KMO-portefeuille betaal je 885 EURO* per persoon (+ 1 gast gratis). Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding voor dezelfde prijs!

Onze volgende Facebook & Instagram Adverteren opleidingen