Opleiding Facebook &
Instagram Adverteren

Krijgen jouw gewone posts geen aandacht? Wil je de eerste stappen zetten in adverteren op sociale media? Wil je extra verkoop op leads genereren via sociale media?

Ontdek de mogelijkheden van online adverteren tijdens de opleiding Facebook en Instagram adverteren zodat jij jouw doelgroep bereikt én overtuigt.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze Facebook & Instagram adverteren cursus volgen?

Wil je je naamsbekendheid bij je doelpubliek verhogen? Wil je meer mensen naar je website leiden of hoogwaardige leads verzamelen? Dan mag adverteren op Facebook en Instagram niet ontbreken.

Dankzij onze opleiding Facebook & Instagram adverteren ontdek je de verschillende mogelijkheden en strategieën in Facebook en Instagram. Leer aan de hand van concrete cases hoe je met het aanbieden van interessante inhoud op Facebook en Instagram je merkbekendheid en het aantal klanten kan verhogen.

Voor wie is deze opleiding Facebook Ads bedoeld?

De cursus Facebook & Instagram Adverteren (Meta) is voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met Facebook en Instagram adverteren. Voorkennis van de advertising platformen is geen vereiste. Toegang tot een actieve Facebook-bedrijfspagina en Instagram account is wel noodzakelijk. Heb jij al de eerste stappen binnen Facebook en Instagram adverteren gezet, maar wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook zeker aan het juiste adres.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Facebook & Instagram opleidingen

icons8-meta-100

Facebook &
Instagram adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
adverteren op Facebook en Instagram!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Facebook en Instagram adverteren?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Contacteer ons