Opleiding LinkedIn Ads

Wil je professionals of bedrijven bereiken, maar lijkt dit niet te lukken via andere social mediakanalen? Ben je op zoek naar een manier om de merkbekendheid in jouw sector te vergroten? Neem Linkedin Ads dan mee in je marketingmix!

Tijdens de opleiding LinkedIn adverteren leer jij hoe je meeste haalt uit je LinkedIn-advertentieaccount. Je leert doelgerichte advertenties opzetten die jouw B2B doelpubliek bereiken & aanzetten tot actie!

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze LinkedIn Ads opleiding volgen?

Wil je je naamsbekendheid bij je specifieke doelpubliek vergroten? Wil je meer mensen naar je website leiden, hoogwaardige leads verzamelen of je expertise delen? Dan mag LinkedIn niet ontbreken in jouw marketingmix. Dankzij onze Linkedin opleiding ontdek je de verschillende mogelijkheden en strategieën binnen het platform. Leer aan de hand van concrete cases hoe je met het aanbieden van interessante inhoud op LinkedIn je merkbekendheid en het aantal klanten kan verhogen.

Voor wie is deze cursus LinkedIn Adverteren bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met LinkedIn Advertising. Voorkennis van het advertising platform is geen vereiste. Toegang tot een actieve LinkedIn-bedrijfspagina is wel noodzakelijk. Heb jij al de eerste stappen binnen LinkedIn advertising gezet, maar wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook zeker aan het juiste adres.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende LinkedIn Ads opleidingen

linkedin

LinkedIn
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
LinkedIn Ads!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding adverteren op LinkedIn?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons