Opleiding Google Shopping

Meer verkoop met je webshop realiseren? Maak een connectie met de webshop naar Google zodat de producten rechtstreeks ingeladen worden.

Google Shopping zorgt ervoor dat de producten uit de webshop met titel, prijs en foto bovenaan op de eerste pagina in de Google zoekresultaten verschijnen. Tijdens de opleiding leer je werken met deze krachtige tool.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze cursus Google Shopping volgen?

Mensen kopen massaal online: van cosmetica en kledij tot woondecoratie. Vooraleer ze tot aankoop overgaan, gaan ze vaak als eerste te rade bij Google. Daarom is het belangrijk dat de producten uit de webshop bovenaan op de eerste pagina in de Google zoekresultaten verschijnen.

Via Google Shopping zorg je ervoor dat als potentiële klanten zoeken naar het product dat je aanbiedt, ze jouw productadvertentie bovenaan op de eerste pagina in de zoekresultaten of op de speciale Google Shopping pagina zien. Deze advertentie bestaat uit een product foto, titel, prijs en korte beschrijving. Zodra iemand erop klikt, opent jouw webshop zodat ze het product meteen kunnen aankopen. Tijdens de opleiding Google Shopping leggen we aan de hand van concrete voorbeelden uit hoe je meer aankopen op je webshop krijgt.

Voor wie is deze opleiding Google Shopping bedoeld?

De Google Shopping opleiding is voor iedereen die hun producten uit de webshop bovenaan in de Google zoekresultaten wil laten verschijnen zodat je potentiële klanten zo snel mogelijk kunnen aankopen. De opleiding is geschikt voor zowel beginners in online marketing als degenen die graag een opfrissing hebben over de nieuwe toepassingen binnen Google Shopping.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende Google Shopping opleidingen

icon google shopping

Google
Shopping

Schrijf je nu in voor de cursus
Google Shopping!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Google Shopping?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons