Opleiding sociale media
voor bedrijven

Is er niet veel beweging op jouw socialmediaprofiel? Wil je online je doelgroep geïnteresseerd houden? Wil je socialemediaposts leren creëren die je doelpubliek aanspreken?

Tijd om je kanalen strategisch in te zetten en een socialemediaplan op te starten. Leer hoe je jouw zichtbaarheid kan vergroten tijdens de opleiding social media.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze opleiding
sociale media volgen?

Sociale media is in een digitaal tijdperk zoals nu niet meer weg te denken. Je doelgroep zit gemiddeld 1,5u per dag op kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, … Er zijn veel meningen over, maar als je online niet actief bent mis je heel wat kansen. Leer in deze opleiding hoe jij je doelgroep het best online bereikt, aanspreekt en geïnteresseerd houdt.

Voor wie is deze cursus sociale media bedoeld?

Voor iedereen die nog niet bekend is met de mogelijkheden van platformen zoals TikTok, Pinterest, Instagram of Facebook en de meerwaarde van sociale media voor bedrijven. Wij leggen je alles stap voor stap uit en maken van jou een ware social media king of queen. 👑

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende social media opleidingen

social-media

Sociale media
voor bedrijven

Schrijf je nu in voor de cursus social media!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding sociale media?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Contacteer ons