Groepsopleiding Google Analytics

Opleiding Google Analytics

Leer hoe je data van je website en je campagnes kunt interpreteren

Voor beginners en iedereen die de Google Analytics kennis wilt opfrissen of verdiepen

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom de opleiding Google Analytics volgen?

Wil je weten of je online advertentiecampagnes echt renderen? Correcte evaluaties kunnen maken van nieuwe en lopende campagnes op vlak van websitebezoekers, conversies, leads en vertoningen? Dankzij de cursus Google Analytics kan je resultaten perfect analyseren om zo slimme beslissingen te nemen voor je volgende marketingacties.

Overschakeling naar
Google Analytics 4!

Google Analytics 4 is een moderne oplossing die ontworpen is om je marketingacties en websitebezoekers te analyseren. Heb jij al ervaring met de huidige versie van Google Analytics, maar nog niet met de Google Analytics 4? Schrijf je dan ook zeker in voor deze cursus en ontdek de nieuwe ontwikkelingen binnen GA4.

Na 1 juli 2023 verwerkt Google Analytics Universal (de huidige versie) geen data meer. Het is dus belangrijk dat je vlot kan overschakelen naar de nieuwe versie. 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met Google Analytics Universal en GA4. Wij starten vanaf het begin. Heb je al een bestaand account? Dan is dat zeker een pluspunt. Ben jij marketeer, office manager, communicatie manager, project manager, zaakvoerder… en wil jij graag je online campagnes beter leren meten en afstemmen op je website? Dan is deze opleiding helemaal voor jou geschikt! Heb je al de eerste stappen binnen Google Analytics gezet en wil je je kennis opfrissen? Ook dan is deze opleiding geschikt.

Onze plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan met Google Analytics Universal en GA4? Benieuwd hoe Google Analytics jouw bedrijf online kan verder helpen? Schrijf je dan snel in voor onze cursus Google Analytics!

Onze opleiding in een notendop.

Praktisch

Hoeveel kost je transformatie tot online marketeer?

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je 885 EURO. Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

€ 885 € 619,50

(Mét KMO-portefeuille)

Onze volgende Google Analytics opleidingen

Schrijf je nu in voor de opleiding Google Analytics!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Ontvang je graag meer informatie?

Download onze opleidingsgids

Wat vinden anderen van onze opleiding
Google Analytics?

Duidelijke informatie en goed begeleid

Heel vlot en duidelijk! Al mijn vragen zijn na het einde van de opleiding beantwoord.
Thibault
Techno Automotive Equipment

Veel ruimte voor vragen

Kleine groep, dus veel ruimte voor vragen. Duidelijke presentatie! Rustige trainer die de tijd nam om individuele cases te bespreken.
Thais
Renotec

Goed tempo

De opleiding werd gegeven op een goed tempo en er konden tussendoor vragen gesteld worden die meteen beantwoord konden worden
Elke
Jansen Internal Services

Goed onderbouwd

Interessante opleiding! Stap voor stap en met begeleiding. Echt een aanrader.
Benedikt
Delirium
nl_BEDutch

Contacteer ons