Opleiding Google Analytics

Wil jij je marketingacties leren analyseren? Heb je Google Analytics maar weet je niet hoe je de data moet lezen? Heb je nood aan meer inzicht in je websitebezoekers?

De opleiding Google Analytics maakt je helemaal wegwijs in de wondere wereld van data-analyse. Leer je marketingcampagnes begrijpen.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze Google Analytics opleiding volgen?

Wil je weten of je online advertentiecampagnes echt renderen? Correcte evaluaties kunnen maken van nieuwe en lopende campagnes op vlak van websitebezoekers, conversies, leads en vertoningen? Dankzij de cursus Google Analytics kan je resultaten perfect analyseren om zo slimme beslissingen te nemen voor je volgende marketingacties.

Voor wie is deze cursus Google Adverteren bedoeld?

Deze opleiding is ontworpen voor professionals die hun vaardigheden in Google Analytics 4 (GA4), willen uitbreiden of opfrissen. Heb je al ervaring hebt met de Analytics Universal en je wilt de overstap naar GA4 maken, of dat je vanaf het begin wilt starten, deze cursus biedt de kennis die je nodig hebt. Het is een ideale kans voor marketeers, office managers, communicatiemanagers, projectmanagers, zaakvoerders, en iedereen die zijn online campagnes effectiever wil meten en optimaliseren. Een bestaand account is een pluspunt, maar niet vereist. Kortom, als je je digitale marketinginspanningen wilt verbeteren door inzicht te krijgen in analytics, dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Google Analytics (GA4) opleidingen

google-analytics-1-300x300.png

Google
Analytics

Schrijf je nu in voor de cursus
Google Analytics (GA4)!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Google Analytics?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons