Opleiding Pinterest Ads

Wil je mooie beelden inzetten om potentiële klanten te overtuigen? Zou je graag de mogelijkheden van Pinterest als advertentiekanaal ontdekken? Is jouw doelpubliek moeilijk te bereiken via sociale media kanalen als Facebook en Instagram?

Pinterest-advertenties zijn ideaal om een publiek te bereiken dat actief op zoek is naar inspiratie. Leer het platform beheren met de opleiding Pinterest adverteren.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze adverteren op Pinterest opleiding volgen?

Pinterest is een visuele zoekmachine en is daarom het ideale kanaal om mensen te inspireren en vervolgens te laten converteren! Wist je trouwens dat 8/10 gebruikers op Pinterest ook effectief een koopintentie heeft? Wanneer er dus een match is tussen jouw pin en de zoekopdracht van de gebruiker zal deze sneller overgaan tot aankoop. Dus waarom zou je hier niet op inspelen?

Voor wie is deze cursus
Pinterest Ads
bedoeld?

Ben je actief in de evenementen-, grafische-, interieur-, retail-, hospitality-, … sector? Dan is Pinterest een ontzettend interessant kanaal voor jouw bedrijf. Overtuig mensen die op zoek zijn naar jouw product door middel van visuele elementen. De opleiding start met de basis en gaat naarmate het einde naar een meer gevorderd niveau. Na deze opleiding kan je jezelf een Pinterest-expert noemen.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende Pinterest Ads opleidingen

pinterest

Pinterest
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
Pinterest Ads!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Pinterest?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons