Groepsopleiding marketing met AI en ChatGPT

Opleiding AI en ChatGPT voor marketing

Benieuwd hoe je tijd bespaart en efficiënter werkt met artificiële intelligentie? In de opleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ ontdek je hoe je deze nieuwe tools dagdagelijks kan gebruiken voor ál je to do’s in marketing. 

Meer en sneller resultaat dankzij slimme AI-bots, meer ruimte voor creativiteit en de taken die ze niét van je kunnen overnemen.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze cursus AI en ChatGPT volgen?

In marketing kan je er niet rond: je moét mee in die snel veranderende digitale wereld waarin artificiële intelligentie en geavanceerde chatbotplatforms een steeds grotere rol spelen. Deze opleiding geeft je een diepgaand inzicht in de werking, implementatie en ethische overwegingen van AI in marketing. 

Je leert tijdrovende en repetitieve taken automatiseren waardoor je sneller tot betere resultaten komt, je vindt ideeën en inspiratie in een mum van tijd. Zet AI zonder tijdverlies in voor jouw klantenservice, teksten, beelden , SEO, social media, analyses van campagnes, e-mails … Zo houd jij hebt meer tijd over voor andere zaken, die je niet aan een machine kan overlaten. 

Tijdens deze training duik je in de theorie én de praktijk. We bekijken enkele concrete voorbeelden en oefenen verschillende tools. De volgende dag kan jij op je werk meteen aan de slag met je nieuwe AI-skills!

Voor wie is deze AI-opleiding?

Deze dagopleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ is helemaal op maat van professionals, ondernemers en marketeers die zich willen verdiepen in AI en hiermee zelfstandig aan de slag willen. We beginnen bij het begin, dus je hoeft nog niet ervaren te zijn met AI-tools.

Onze AI-opleiding in een notendop

Praktisch

Hoeveel kost jouw transformatie tot AI- & ChatGPT-specialist?

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je 885 EURO. Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting van 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 euro.

Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig. Ook deze nieuwe opleiding zal renderen:

recruitment

Marketing met AI en ChatGPT​

€ 885 € 619,50

(Mét KMO-portefeuille)

Onze volgende AI & ChatGPT opleidingen

Afbeelding1

Marketing met AI en ChatGPT

Schrijf je nu in voor de cursus
rond AI & ChatGPT!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
AI & ChatGPT opleiding?

Goed georganiseerd

De virtuele zoom meeting was zeer goed georganiseerd. Duidelijke voorbeelden en met begeleiding.
Brent
MIBA Poorten

Duidelijke opleiding

Duidelijke opleiding, handige tips en tricks Echt een aanrader.
Thalia
Forever After

Goede uitleg

Goede uitleg met tips. Vlotte cursus. Mooi gestructureerd opgesteld.

Elise
Bomster

Goede opleiding

Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Tim
Goodwill

Ontvang je graag meer informatie?

Download de opleidingsgids

nl_BEDutch

Contacteer ons