Opleiding AI en ChatGPT voor marketing

Benieuwd hoe je tijd bespaart en efficiënter werkt met artificiële intelligentie? In de opleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ ontdek je hoe je deze nieuwe tools dagdagelijks kan gebruiken voor ál je to do’s in marketing.

Meer en sneller resultaat dankzij slimme AI-bots, meer ruimte voor creativiteit en de taken die ze niét van je kunnen overnemen – dat is de focus van de opleiding AI voor marketing.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze opleiding AI en ChatGPT volgen?

In marketing kan je er niet rond: je moét mee in die snel veranderende digitale wereld waarin artificiële intelligentie en geavanceerde chatbotplatforms een steeds grotere rol spelen. Deze opleiding geeft je een diepgaand inzicht in de werking, implementatie en ethische overwegingen van AI in marketing. 

Je leert tijdrovende en repetitieve taken automatiseren waardoor je sneller tot betere resultaten komt, je vindt ideeën en inspiratie in een mum van tijd. Zet AI zonder tijdverlies in voor jouw klantenservice, teksten, beelden , SEO, social media, analyses van campagnes, e-mails … Zo houd jij hebt meer tijd over voor andere zaken, die je niet aan een machine kan overlaten. 

Tijdens deze training duik je in de theorie én de praktijk. We bekijken enkele concrete voorbeelden en oefenen verschillende tools. De volgende dag kan jij op je werk meteen aan de slag met je nieuwe AI-skills!

Voor wie is deze AI-opleiding?

Deze dagopleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ is helemaal op maat van professionals, ondernemers en marketeers die zich willen verdiepen in AI en hiermee zelfstandig aan de slag willen. We beginnen bij het begin, dus je hoeft nog niet ervaren te zijn met AI-tools.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze AI-opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Profiteer van de 1+1 actie en breng gratis een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts € 619,50.

Onze volgende AI & ChatGPT opleidingen

ai-zwart

Marketing met AI en ChatGPT

Schrijf je nu in voor de cursus
rond AI & ChatGPT!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
AI & ChatGPT opleiding?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons