Opleiding Employer branding

Krijg je niet de juiste sollicitanten op je vacatures? Weet je niet op welke online kanalen je best aanwezig bent?
Lijken je vacatures niet te overtuigen?

Met alle openstaande vacatures is het moeilijk om in het oog te springen. In de opleiding employer branding leer jij de do’s en don’ts van online recruiting voor impactvolle vacatures.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze employer branding cursus volgen?

De juiste medewerker vinden is niet altijd makkelijk. Sociale media zijn ideaal om je vacatures mee te verspreiden. Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen of heb je reeds pogingen ondernomen, maar zonder veel succes? In onze opleiding employer branding leer je hoe je meer impact kan genereren met jouw vacatures.

Voor wie is deze opleiding
hr-marketing
bedoeld?

Deze opleiding werd in het leven geroepen voor HR-managers en bedrijfsleiders die op zoek zijn naar talent. Velen onder hen weten dat de profielen die ze zoeken online aanwezig zijn, maar weten niet hoe ze dit talent gericht kunnen bereiken. In onze opleiding leren we hen hoe ze hun vacature moeten schrijven, lanceren en optimaliseren.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende employer branding opleidingen

employer-branding

Employer
branding

Schrijf je nu in voor de cursus
employer branding!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
employer branding opleiding?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons