Groepsopleiding Employer Branding

Opleiding Employer Branding

Wil je leren hoe je de juiste medewerkers aantrekt?

Waarom deze cursus volgen?

De juiste medewerker vinden is niet altijd makkelijk. Sociale media zijn ideaal om je vacatures mee te verspreiden. Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen of heb je reeds pogingen ondernomen maar zonder veel succes? In onze opleiding Employer Branding leer je hoe je meer impact kan genereren met jouw  vacatures.

 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding werd in het leven geroepen voor HR-managers en bedrijfsleiders die op zoek zijn naar talent. Velen onder hen weten dat de profielen die ze zoeken online aanwezig zijn, maar weten niet hoe ze dit talent gericht kunnen bereiken. In onze opleiding leren we hen hoe ze hun vacature moeten schrijven, lanceren en optimaliseren.

 

Onze opleiding in een notendop.

Praktisch

Hoeveel kost je transformatie tot online marketeer?

Het goede nieuws? Dankzij de KMO-portefeuille volg jij een dagopleiding voor slechts 619,50 EURO*. Wil je nog iemand meebrengen? Dan betaal je voor die extra gast 0 EURO! Zonder KMO-portefeuille betaal je 885 EURO* per persoon (+ 1 gast gratis). Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding voor dezelfde prijs!