Opleiding SEO &
Content Marketing

Staat jouw website helemaal onderaan in de Google zoekresultaten? Scoren de websites van je concurrenten wel hoog in Google? Is jouw websiteverkeer afgenomen? Vind je jouw website niet wanneer je zoekt naar product of dienst?

Er zijn veel parameters die bepalen hoe hoog een website in Google staat. Tijdens de SEO & Content Marketing opleiding leggen wij uit hoe je jouw website hoger laat scoren in Google.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom de SEO opleiding volgen?

Meer relevante websitebezoekers aantrekken? Wil je online gevonden worden en dus hoog in de zoekresultaten van Google scoren? Merk je een plotselinge daling van je website in Google en staan concurrenten boven je? Wil je met je webteksten meer dialoog, acties of transacties tot stand brengen?

De positie van je website in Google hangt af van verschillende ranking factoren. Tijdens de Content marketing & SEO training lichten we de verschillende oorzaken toe en geven we je concrete tips en tricks om er mee aan de slag te gaan.

Voor wie is deze SEO training?

Deze content marketing & SEO training is bedoeld voor iedereen die wil inzetten op online communicatie en zoekmachineoptimalisatie. Schrijf of creëer je zelf content of wil je een team aansturen die sterke online content moet maken? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Dankzij onze inzichten, concrete cases en oefeningen, ben jij helemaal klaar om de digitale wereld met relevante content te bestormen. 

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze Content Marketing & SEO in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Content marketing en SEO opleidingen

seo

Content marketing
en SEO

Schrijf je nu in voor de cursus
rond SEO en content marketing!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
Content marketing & SEO opleiding?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons