Groepsopleiding Content Marketing en SEO

Opleiding SEO
& Content Marketing

Staat jouw website helemaal onderaan in de Google zoekresultaten? Scoren de websites van je concurrenten wel hoog in Google? Is jouw websiteverkeer afgenomen? Vind je jouw website niet wanneer je zoekt naar product of dienst?

Er zijn veel parameters die bepalen hoe hoog een website in Google staat. Tijdens de SEO & Content Marketing opleiding leggen wij uit hoe je jouw website hoger laat scoren in Google.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom de SEO opleiding volgen?

Meer relevante websitebezoekers aantrekken? Wil je online gevonden worden en dus hoog in de zoekresultaten van Google scoren? Merk je een plotselinge daling van je website in Google en staan concurrente boven je? Wil je met je webteksten meer dialoog, acties of transacties tot stand brengen?

De positie van je website in Google hangt af van verschillende ranking factoren. Tijdens de Content Marketing & SEO training lichten we de verschillende oorzaken toe en geven we je concrete tips en tricks om er mee aan de slag te gaan.

Voor wie is deze SEO training bedoeld?

Deze content marketing & SEO training is bedoeld voor iedereen die wil inzetten op online communicatie en zoekmachine optimalisatie. Schrijf of creëer je zelf content of wil je een team aansturen die sterke online content moet maken? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Dankzij onze inzichten, concrete cases en oefeningen, ben jij helemaal klaar om de digitale wereld met relevante content te bestormen. 

Onze plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Wij geloven in een persoonlijke en praktische opleiding. Om de kwaliteit van de opleiding en de interactie binnen de groep te garanderen, kiezen we bewust voor kleine groepen. Hierdoor kunnen wij dieper ingaan op de materie en bieden wij jou de kans om direct met opdrachten aan de slag te gaan, onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat de beschikbare plaatsen snel kunnen vollopen. Wil je verzekerd zijn van een plaats in deze interactieve opleiding? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in.

Onze Content Marketing & SEO opleiding in een notendop.

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Content marketing en SEO opleidingen

€ 885 € 619,50*

(Mét KMO-portefeuille)

Schrijf je nu in voor de opleiding SEO en Content Marketing 

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden anderen van onze
Content marketing & SEO opleiding?

Duidelijke structuur

Duidelijke opleiding, goede uitleg, goed volgbaar en goed tempo. Slides om bij te noteren zijn handig!
Evi
Egeda NV

Concrete voorbeelden

Aangename groepsgrooRe, leuke stem om naar te luisteren, interac4ef, genoeg voorbeelden.
Abigaël
Unique

Goed georganiseerd

Alles was goed georganiseerd. Slides waren duidelijk. Heel tevreden over de vlotte communicatie.
Deborah
Van Der Valk - Hotel Beveren

Goed tempo

Duidelijk en to-the-point. Goed tempo! Interessante cursus met de nodige begeleiding.
Anke
X-Design Pro

Zeer duidelijk

De info was zeer duidelijk verpakt in kleine blokjes, duidelijk uitgelegd, voor een beginner en medium level.
Sofie
Van Der Valk - Hotel Beveren

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

nl_BEDutch

Contacteer ons