Opleiding TikTok Ads

Wil jij mee in het succesverhaal van TikTok springen? Ben jij klaar om je concurrenten voor te zijn met coole video’s? Zin om de kneepjes van het TikTok-vak te leren?

Leer in te spelen op TikTok trends en overtuigende video’s te maken tijdens de dagopleiding TikTok adverteren.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze adverteren op TikTok opleiding volgen?

Je bedrijf digitaal laten groeien dankzij een populair social mediakanaal dat verbazingwekkende resultaten behaalt? Wil jij je concurrenten graag voor zijn en inzetten op platformen waar zij nog niet aan hebben gedacht? Leer aan de hand van deze dagopleiding hoe je advertenties opzet en jouw doelgroep het best bereikt dankzij adverteren op TikTok.

Voor wie is deze cursus
TikTok Ads
bedoeld?

Ben je een social media manager, marketeer, office manager, zaakvoerder,… maar ben je niet bekend met TikTok en de meerwaarde van dit kanaal voor jouw bedrijf? Schrijf jezelf of je medewerker(s) in voor deze praktijkgerichte cursus en ga aan de slag met het snelst groeiende platform op dit moment. We starten met de basis, delen onze tips & tricks als marketing agency en gaan verder met adverteren, analyseren en optimaliseren.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende TikTok Ads opleidingen

tik-tok 2

TikTok
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus TikTok Ads!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding TikTok adverteren?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons