Marketing Summerschool

Benut de vakantieperiode om je digitale marketing skills naar een hoger niveau te brengen in 5 dagen!

De zomervakantie is het perfecte moment om je batterijen op te laden, maar het is ook een periode waarin de dagelijkse hectiek vaak wat afneemt. Een ideale tijd om nieuwe kennis en ervaring op te doen. 

Het programma van de Marketing Summerschool is verspreid over vijf dagen. Ontdek het programma en leer van marketingexperts hoe je meer leads en bestellingen kunt genereren

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deelnemen aan de Marketing Summerschool?

Wil je mee de digitale strategie bepalen om je bedrijf te doen groeien, je eigen campagnes beheren of jouw digitaal bureau beter aansturen? Na onze Marketing Summerschool kan je team doeltreffende online marketingcampagnes uitwerken én uitrollen, je website bovenaan de zoekresultaten van Google krijgen en social media inzetten om meer leads en bestellingen binnen te halen.

Na het traject van 5 dagen heb je alle expertise in huis om nieuwe online opportuniteiten te spotten en het rendement van je bedrijf te maximaliseren. Het programma omvat 4 cursussen die gedurende 5 weken in de zomervakantie plaatsvinden. Elke opleiding richt zich op een specifiek aspect van je online marketingstrategie.

Programma

Opleiding 1: Google Ads

Om online gevonden te worden, is adverteren met Google Ads een must. Op dinsdag 25 juni en dinsdag 2 juli leert Laura je hoe jouw bedrijf op de eerste pagina in de zoekresultaten verschijnt en geeft je enkele best practices.  Tijdens de tweedaagse opleiding komen volgende onderwerpen aan bod.

Opleiding 2: Facebook en Instagram Adverteren

Op donderdag 11 juli ontdek je samen met Ellen de verschillende mogelijkheden en strategieën in Facebook en Instagram om je naamsbekendheid bij je doelpubliek te verhogen.  Tijdens de dagopleiding komen volgende onderwerpen aan bod.

Opleiding 3: Mailchimp

Hannelore legt op donderdag 22 augustus uit hoe je professionele nieuwsbrieven en uitnodigingen kan versturen die leads en verkopen genereren uit je bestaande e-maildatabank. Tijdens de dagopleiding komen volgende onderwerpen aan bod.

Opleiding 4: Marketing met AI & ChatGPT

Bespaar tijd en werk efficiënter met artificiële intelligentie. Zet AI zonder tijdverlies in voor jouw klantenservice, teksten, beelden , SEO, social media, analyses van campagnes, e-mails … De dagopleiding Marketing met AI & ChatGPT vindt plaats op donderdag 29 augustus met Yorne. Tijdens de opleiding komen volgende onderwerpen aan bod.

Voor wie is deze Marketing Summerschool?

Dit traject is bedoeld voor iedereen die strategisch sterke online marketing wilt uitbouwen. Na deze opleidingen durf je keuzes maken, doelen stellen en campagnes uitrollen. Voorkennis van concrete online marketing kanalen is handig maar zeker geen vereiste aangezien we beginnen bij de basis.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Wij geloven in een persoonlijke en praktische opleidingen. Om de kwaliteit van de opleidingen en de interactie binnen de groep te garanderen, kiezen we bewust voor kleine groepen. Hierdoor kunnen wij dieper ingaan op de materie en bieden wij jou de kans om direct met opdrachten aan de slag te gaan, onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat de beschikbare plaatsen snel kunnen vollopen. Wil je verzekerd zijn van een plaats in deze interactieve opleiding? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in.

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor de Marketing Summerschool bij Kingsberry betaal je € 4.425. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je ons zesdaagse traject voor 3.097 EURO.

summer-holidays

Marketing Summerschool

Schrijf je nu in voor het vijfdaagse traject.

€ 4.425 € 3.097*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Contacteer ons