Inhouse marketing trainingen

Wil je het maximale rendement uit je online campagnes halen?
Hebben je marketeers een opfriscursus nodig zodat ze weer
helemaal mee zijn met de nieuwste digitale trends?
Zelf aan de slag met digital marketing?

Wij helpen je met inhouse marketing opleidingen op maat.

Opleiding aangepast aan jouw bedrijf

Bij Kingsberry passen we onze opleidingen volledig aan op maat van jou. Relevant aan jouw sector. Geef aan waar jij en je team in wilt groeien.

Meteen aan de slag na onze training

Onze praktijkgerichte opleidingen zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kan gaan met het opstellen van campagnes en advertenties.

Korting door geregistreerde dienstverlener

De subsidievoorwaarden van de KMO-portefeuille gelden voor al onze marketingopleidingen. Kingsberry is erkend door de Vlaamse overheid.

Door onze trainers bij jou op locatie verzorgd

Vaak vinden de incompany trainingen zich plaats op de bedrijfslocatie. Heb je liever dat wij de locatie voorzien? Ook dat is mogelijk.

Deze bedrijven gingen je voor

EHBO... M: Eerste hulp bij Online Marketing

Onlangs nieuwe medewerkers aangeworven en wil je die nu omtoveren tot online marketeers op het niveau van een digital agency? Of heeft je marketingverantwoordelijke geen tijd om juniors op te leiden? 

Laat onze inhouse opleiding doorgaan op jouw bedrijf en wij passen onze cursus aan aan jouw bedrijfssituatie, sector, doelgroep,

Stuur gerust enkele specifieke vragen/problemen door voor de opleiding dan komen wij met een effectieve oplossing.

IMG_3333
IMG_2360

Een Kingsberry marketingspecialist voor elke klus

Wij voorzien de juiste medewerker voor jouw marketingbehoefte. Je krijgt een directe lijn naar een Kingsberry expert die verantwoordelijk is voor Facebook, Google Ads, LinkedIn, Mailchimp, Bing, TikTok, Pinterest en veel meer.

DSC06229

Technisch marketeer

Een technisch marketeer weet hoe hij moet coderen en scripts moet schrijven. Maar kan ook met API's werken en statistische gegevens analyseren. Hij kan verkoopprocessen automatiseren en trends in klantgedrag ontdekken.
DSC08931

Strategisch marketeer

Onze strategisch marketeers helpen je bij het opstellen van een duidelijk marketingplan, waarin je doelgroepen, je doelen, je budgetten en alle online tools in je marketingarsenaal onderzocht en neergeschreven worden.
Kathleen grafisch marketeer

Grafisch marketeer

Kingsberry's grafische marketeers helpen je met het maken van alle visuals voor jouw advertenties, met oog voor de gepaste look & feel die het best bij jouw bedrijf past.
DSC06046

Content marketeer

Hulp nodig bij het opstellen van blogs, vlogs, radiospots, podcasts of andere? Onze content marketeers vinden de juiste woorden om jouw boodschap aan het brede publiek over te brengen.
DSC09364
DSC09018

Voor wie zijn deze
pakketten?

Wil je graag meer dan 2 medewerkers van jouw bedrijf omtoveren tot digital marketing experts? Dan neem je best contact op om de opties te bespreken. 

Kingsberry heeft een heel team aan verschillende digital marketing experts (van technische marketeers tot grafische en content marketeers) waardoor we perfect aan jouw behoeften kunnen voldoen. 

Wil je slechts 1 à 2 medewerkers omtoveren tot een online marketingexpert? Bekijk dan  HIER onze groepsopleidingen. Momenteel loopt er een 1+1 actie waarbij je 1 persoon inschrijft en een tweede persoon gratis meebrengt.

nl_BEDutch

Contacteer ons