Opleiding Instagram Ads

Krijg je niet veel reactie op je gewone posts? Overweeg je om te adverteren op sociale media? Ben je op zoek naar een effectieve socialemediastrategie?

Verken de wereld van online adverteren tijdens de opleiding Instagram adverteren en bereik jouw doelgroep.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze adverteren op Instagram opleiding volgen?

Wil je meer naamsbekendheid creëren en zo nieuwe klanten bereiken? Of wil je bestaande klanten aanzetten tot heraankoop? Dan is op de juiste momenten zichtbaar zijn van groot belang. Leer tijdens deze dagopleiding hoe je efficiënt campagnes opzet die de juiste doelgroep bereiken en de gewenste resultaten behalen.

Voor wie is deze cursus
Instagram Ads
bedoeld?

Ben je een social media manager, marketeer, office manager, zaakvoerder,… maar heb je weinig tot geen kaas gegeten van instagram adverteren? Wil je graag je bedrijf in de kijker zetten? Dan is deze opleiding gegarandeerd iets voor jou! We beginnen bij de basis, delen onze tips & tricks als marketing agency en gaan verder met adverteren, rapporteren en optimaliseren.

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Instagram Ads opleidingen

instagram 2

Instagram
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
Instagram Ads!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Instagram?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Contacteer ons