Opleiding Google Ads

Zie je de website van je concurrent helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen, maar is jouw website niet te vinden? Of erger, adverteert je concurrent op je bedrijfsnaam? Wil je ook met je website op de eerste pagina in Google verschijnen?
Dan zijn Google advertenties onmisbaar voor je bedrijf. Wij vertellen je hoe je het best aanpakt tijdens onze tweedaagse opleiding.

Kingsberry / Opleidingen in marketing
Kingsberry / Opleidingen in marketing
Marketing Certificaat

Waarom deze Google ads opleiding volgen?

Wil je meer mensen naar je website of webshop leiden? Wil je de verkoop van je producten of diensten stimuleren in een bepaalde regio? Dan is Google Ads vandaag onmisbaar. Zorg dat jouw zoekadvertenties hoog scoren bij mensen die online zoeken naar wat jij te bieden hebt. Dankzij onze (basis)opleiding Google adverteren weet je perfect hoe je met een slimme campagne-set up, straffe resultaten haalt.

Voor wie is deze cursus Google Adverteren bedoeld?

Onze Google Ads opleiding is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met Google Ads: je wilt campagnes kunnen opstarten met slimme advertentiesets en dito advertenties. Je wilt de resultaten van je search- campagnes leren interpreteren waardoor je kan optimaliseren. Wij starten vanaf het begin. Ben jij marketeer, zaakvoerder, office manager, communicatie manager, project manager, … en wil jij graag succesvolle Google Ads campagnes opzetten? Dan is deze opleiding helemaal geschikt!

Beperkte plaatsen dus schrijf je snel in!

Onze opleiding in een notendop

Praktisch

Kleine kost, grote resultaten

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je € 885. Opleidingen van Kingsberry Academy verdienen zich op korte tijd terug, zeggen andere deelnemers regelmatig.
Ook deze opleiding zal renderen:

Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting tot 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

Onze volgende Google ads opleidingen

adwords

Google
Adverteren

Schrijf je nu in voor de cursus
Google Ads!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
opleiding Google adverteren?

Duidelijk en gestructureerd
Read More
Duidelijk en overzichtelijk, Ellen is heel aangenaam, gestructureerd en heeft een aangename stem om naar te luisteren.Han
Dieltjens
Praktijkgerichte opleiding
Read More
De presentatie was heel duidelijk met goede voorbeelden en tips. Veel bijgeleerd. Leuk dat het in zo een kleine groep is zodat je gemakkelijk al je vragen kan stellen.naar te luisteren.

Manon
Yes Communicatie
Alles was
goed
Read More
De interactie hield mijn aandacht erbij. Er werden heel wat praktische voorbeelden en tips en tricks aangehaald. De presentatie en uitleg was zeer duidelijk en goed gegeven.

Lotte
Lineas
Zeer goede
opleiding
Read More
Het was volledig nieuw voor mij dus opleiding was zeer goed. Presentatie heeft nooit verveeld, prachtige locatie en voorzieningen meer dan voldoende.


Kim
Goodwill
Goede
opleiding
Read More
Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Kom
DSG Belgium

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Voor hoeveel personen wens je in te schrijven?

Contacteer ons