Groepsopleiding marketing met AI

Opleiding marketing met AI

Benieuwd hoe je tijd kan besparen en efficiënter kan werken met AI? Tijdens onze opleiding “Marketing en AI” leer je hoe je AI tools kan inzetten om jouw leven als marketeer te vergemakkelijken.

Marketing Certificaat

Waarom deze cursus AI en ChatGPT volgen?

In een snel veranderende digitale wereld is het begrijpen van artificiële intelligentie en geavanceerde chatbottechnologieën zoals ChatGPT onmisbaar. Deze opleiding geeft je een diepgaand inzicht in de werking, implementatie en ethische overwegingen van deze geavanceerde systemen. Dankzij AI en ChatGPT kan je tijd besparen met planning en organisatie of de uitleg van complexe concepten. Ook zijn AI en ChatGPT een uitstekende schrijfhulp bij teksten.

Je leert niet alleen de theorie, maar we tonen jou ook hoe je de theorie praktisch kan toepassen. Na een uitleg van onze ervaren docent over het werken met AI & ChatGPT, bekijken we een aantal voorbeelden en gaan we over naar praktische toepassingen.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor zowel beginners die een inleiding tot AI en chatbots willen, als professionals die hun kennis van de nieuwste technologieën willen bijwerken.

Ben je een marketeer die AI in je werk wil integreren? Ben je een copywriter die het schrijven van copy wil vergemakkelijken? Ben je een content creator die AI graag nuttig zou kunnen inzetten voor je job? Maak je al gebruik van AI, maar wil je de echte kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze opleiding in een notendop.

Praktisch

Hoeveel kost jouw transformatie tot AI & ChatGPT specialist?

Voor een dagopleiding bij Kingsberry betaal je 885 EURO. Goed nieuws! Er loopt momenteel een 1+1 actie waardoor je gratis een extra deelnemer kan meebrengen. Twijfel dus niet en breng een vriend, collega of werknemer mee naar de opleiding! Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan geniet je bovenop de 1+1 actie van een mooie korting van 30%. Zo volg je onze dagopleiding voor slechts 619,50 EURO.

recruitment

Recruiting via social media and Google

€ 885 € 619,50

(Mét KMO-portefeuille)

Onze volgende AI & ChatGPT opleidingen

Afbeelding1

Opleiding marketing
en AI

Schrijf je nu in voor de cursus
rond AI & ChatGPT!

€ 885 € 619,50*

*Mét 30% KMO-portefeuille

Wat vinden je voorgangers van onze
AI & ChatGPT opleiding?

Goed georganiseerd

De virtuele zoom meeting was zeer goed georganiseerd. Duidelijke voorbeelden en met begeleiding.
Brent
MIBA Poorten

Duidelijke opleiding

Duidelijke opleiding, handige tips en tricks Echt een aanrader.
Thalia
Forever After

Goede uitleg

Goede uitleg met tips. Vlotte cursus. Mooi gestructureerd opgesteld.

Elise
Bomster

Goede opleiding

Goede presentatie met uitgebreid diepgaand en goed onderbouwde uitleg.
Tim
Goodwill

Ontvang je graag meer informatie?

Download de opleidingsgids

nl_BEDutch

Contacteer ons